Software

                                                
Λογισμικό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας !

 

Smartcafe
H Απόλυτη ασφάλεια τερματικών
Το πρόγραμμα τερματικού “κλειδώνει” επάνω στον υπολογιστή κάνοντας αδύνατη τη χρήση του,
παρέχοντας έτσι απόλυτη ασφάλεια.

Απόλυτος ” SMART ” έλεγχος τερματικών
* Όλες οι λειτουργίες των τερματικών ελέγχονται από το κεντρικό πρόγραμμα διαχείρισης.MyCafeNet
* Το σύστημα μπορεί να ελέγξει μέχρι 120 τερματικά.
* Πλήρης έλεγχος πρόσβασης στο σύστημα.
* Έλεγχος προγραμμάτων που εκτελούνται από τα τερματικά.
* Διαφορετικοί τρόποι χρονοχρέωσης
* Χρονοχρέωση προπληρωμένου χρόνου
• με την ώρα
• με τον κωδικό πρόσβασης
• με τον ελεύθερο χρόνο
* Κάθε τερματικό μπορεί να έχει άλλο τρόπο χρέωσης.
* Μεταβλητή χρονοχρέωση ανά διαστήματα.
* Παρακολούθηση ταμείου
* Εκτυπώσεις ταμείου ανά βάρδια, ανά χρήστη & συνολικό ημέρας ή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Video Club Manager v2.0
Εφαρμογή Διαχείρισης καταστήματος ενοικίασης Βιντεοκλάμπ ή ΒιντεοΠαιχνιδιών με ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΧΡΕΩΣΗ, αρχείο Πελατών, Ταινιών(Παιχνιδιών), Κατηγοριών Ταινιών(Παιχνιδιών), καθυστερήσεων, πελατών-ταινιών ανάλογα με την κίνησή τους, Black List Πελατών κτλ. Δυνατότητα Λειτουργίας Σύνδεσης πολλών Τερματικών (Δίκτυο Υπολογιστών)
Δείτε Περισσότερα στοιχεία εδώ

Mesitis
Η Εφαρμογή ΜΕΣΙΤΗΣ είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή για το οποιοδήποτε μεσιτικό γραφείο. Πέρα από την διαχείριση των ακινήτων επιδέχεται την ενσωμάτωση συνεργατών, φωτογραφίες των ακινήτων, τήρηση ραντεβού, αναμονή λίστας πελατών για τα ακίνητα, αυτόματη συμπλήρωση της εντολής ανάθεσης κτλ. Δυνατότητα Λειτουργίας Σύνδεσης πολλών Τερματικών (Δίκτυο Υπολογιστών)
Δείτε Περισσότερα στοιχεία εδώ

SoftOne
Καινοτομικό ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα ενιαίας διαχείρισης πόρων για εμπορικές, παραγωγικές επιχειρήσεις και εταιρίες παροχής υπηρεσιών.
Η SoftOne Α.Ε. δημιουργήθηκε από τους ιδρυτές της πρώην Unisoft A.E. με στόχο την αποκλειστική ενασχόληση με business software, τις υπηρεσίες και τεχνολογίες που σχετίζονται με αυτό . Απευθύνεται σε επιχειρήσεις που απαιτούν ενίσχυση της επιχειρηματικότητας από τα πληροφοριακά τους συστήματα. Ανταποκρίνεται στην ανάγκη τους να γίνουν ικανότερες να επιβιώνουν, να προσαρμόζονται στο περιβάλλον, να κινούνται πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά σε κάθε δραστηριότητα.
Συστηματική έρευνα αλλά και 22ετής εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών και στην παροχή υπηρεσιών πληροφορικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό προσδιόρισαν την ανάγκη δημιουργίας προγραμμάτων πραγματικά σύγχρονων και ολοκληρωμένων — fully integrated solutions — που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα και διεξοδικά.
Η αναγνώριση της ανάγκης ριζικής αλλαγής του τρόπου παροχής και λήψης υπηρεσιών υποστήριξης για την εξοικονόμηση πόρων κάθε μορφής συνδυάστηκαν με τον ενθουσιασμό, τη γνώση και την ικανότητα δημιουργίας καινοτομιών και οδήγησαν στην ανάπτυξη πρωτοποριακής, αποκλειστικής τεχνολογίας. Στην τεχνολογία αυτή ενσωματώθηκαν απρόσκοπτα οι σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στην πληροφορική και στις τηλεπικοινωνίες μαζί με όλα τα λειτουργικά χαρακτηριστικά που σήμερα διαμορφώνουν τις καλύτερες επιχειρηματικές πρακτικές [“best practices”]. Φιλικότητα, απλότητα στους χειρισμούς και τις διαδικασίες, αδιάκοπη και άμεση υποστήριξη με μοναδικό τρόπο αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά των εφαρμογών SoftOne. Η μηχανογράφηση γίνεται πραγματικός σύμμαχος και εμπνευστής της επιχειρηματικής δράσης. Η αποστολή της SoftOne είναι να παρέχει εφαρμογές και υπηρεσίες business software ώστε ο Πελάτης να κερδίζει αποτέλεσμα δραστικό, ποιοτικό και μακροχρόνιο. Η επιτυχία του αυτή είναι και το κριτήριο επιτυχίας της SoftOne.
Δείτε Περισσότερα στοιχεία εδώ